Trump nyheter

Trump nyheter – En revolusjon i mediene

Trump i nyheter er umulig å komme utenom. Det gjelder uansett hvilke synspunkter du har rundt ham. Det kan ikke benektes at Donald Trump har hatt et berg-og-dal-bane-forhold til nyhetsmediene gjennom sine mange tiår i søkelyset. Dette kom i gang med de første nyhetsverdige eiendomsmessige tilbudene til de mange oppmerksomhetsnoteringene hans under kampanjen og som USAs president. Donald Trump har lenge vært et navn som vil få folk til å lytte.

Trump nyheter får en i bøtter og spann, og media er alltid ute etter å skrive om den amerikanske presidenten.
Donald Trump er muligens verdens best kjente person, og mye av dette kan en skylde på media for.

Trump nyheter som kjendis

Donald Trump begynte å tiltrekke seg oppmerksomheten til nyhetsmediene en gang i løpet av slutten av 1970-tallet. Det var etter et større eiendomsprosjekt som forsøkte å gjenopplive New York City. Det var vellykket og gjorde Trump til et husholdningsnavn i eiendomsbransjen. Over tid spredte dette også over tabloider. De var oppslukt av hans overdådige livsstil og vakre modellkone.

Denne oppmerksomheten fulgte ham i livet hans på slutten av 1980-tallet. På begynnelsen av 1990-tallet var da Trumps eiendomsimperium var i fare og han gjennomgikk en offentlig skillsmisse med Ivana. Søkelyset fortsatte å følge ham da han gravde seg ut av situasjonen og fortsatte med å starte et reality-tv-program kalt “The Apprentice”.

Siden 2000-tallet har mesteparten av kjendis-sladderen som omgir ham vært sentrert om TV-showet. Det har selvfølgelig også være interesse rundt hans åpenlyst overdådige livsstil. Klubbene hans, 100 millioner dollar verdt av hus, og hans tredje modellkone på rad, har alle vært utsatt for media.

Trump nyheter stammer ofte fra det hvite hus, som altså er residensen til presidenten.
Det hvite hus er gjenstand for mye kritikk under Trump-administrasjon, og store mengder nyheter kommer herfra.

Veien til det hvite hus

Fornyet interesse for Donald Trump så en massiv og permanent pigg i juni 2015. Da gikk han ned rulletrappen for å kunngjøre sitt ønske om å stille som president i USA. Han gjorde det ved å holde en tale som ble intenst mottatt av både hans støttespillere og motstandere.

Helt siden dette har Donald Trump vært under mikroskopet til nyhetsmediene. Mediene ønsker å vite nøyaktig hva han gjør i hvert øyeblikk og uttrykke sine meninger om det. Dette har bare økt populariteten hans. Uavhengig av din mening om ham, fanget dette det meste av det politiske etablissementet utenfor komfortsonen.

Medieoppmerksomhet med hensyn til Donald Trump er enten intenst til støtte for hva han nå gjør eller sterkt i fordømmelse av ham. Det ser ikke ut til at det er mer mellomgrunnlag i emnet til Donald Trump. Faktisk blir massiv dekning gitt til enhver offentlig skikkelse som skifter side om temaet til Trump. Det gjelder også om de gir uttrykk for et enkelt syn som ser ut til å være i opposisjon til deres opplevde side.

Uansett har Donald Trump tilbrakt mesteparten av livet sitt under den globale pressens søkelys. Ut fra det ser han ut til å gjøre det resten av dagene enten han liker det eller ikke. Det er selv om han ser ut til å glede seg over mest mulig reklame. Han er en kontroversiell figur som definitivt kan inspirere og irritere. Trumps forhold til media har vært hjertelig til tider og fiendtlig til andre tider. Men forholdet deres har alltid vært nært og vil være det så lenge han lever.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *