Nyheter og design

Nyhetsaktuelt design

Nyhetsaktuelt design har alltid vært i vinden. Helt siden ungdommene hang opp plakater av Che Guevara, har politiske motiver for eksempel vært populære å henge opp på veggen og ellers feire gjennom sitt design. Dette kommuniserer at designet er med i tiden, samtidig som en viser frem at en er oppdatert på de siste nyhetene.

Det er kanskje ikke så ofte at en ser på designet i hjemmet sitt som nyhetsaktuelt, men det skjer oftere enn hva en tror. Spesielt aktuelt har dette i nyere tid vært gjennom interiørbilder. Dette er en videreutvikling fra plakater og malerier. Her er den moderne fremstillingen av nyhetsaktuelt design for nordmenn!

Vann, Sommer, Natur, Himmelen, Che Guevara

Et uttrykk for nyhetsinteresse

Nyhetsaktuelt design viser frem din interesse for nyheter. Du kan selvfølgelig også velge interiørbilder hos C-Youhome og andre nettbutikker med mer nøytrale motiver. Denne typen bilder glir rett inn i hjemmet ditt.

Skal du være litt mer spenstig, kan du finne nyhetsbilder av for eksempel Trump eller andre kontroversielle profiler i politikken. Kanskje finner du spennende karikaturer som enten fremhever eller gjør narr av ham, alt ettersom hvor du står i forhold til hans person.

Det går også an å finne uttrykk for sin nyhetsinteresse i mer komplekse interiørbilder. For eksempel finnes det bilder som fremhever barnerettigheter, dyrerettighet, og mer alvorlige ting enn politikken. Sistnevnte er derimot det motivet som folk flest ender opp med å dra inn i stua si for design.

Litt nerdete?

Det kan fremstå ganske nerdete å ha nyhetsaktuelt design i sitt hjem. Dersom du henger opp interiørbilder med karikaturer av Trump for eksempel, blir du enten stemplet som harry om du støtter ham, eller som en aktivist og sosialist om du hater ham.

Det vil uansett situasjon også være nerdete å bry seg såpass mye om politikk til at du kjøper interiørbilder med disse motivene. Men dette skal du selvfølgelig bare omfavne! Det er en unik mulighet i dag til å finne veldig mange forskjellige interiørbilder som er meget fine.

En gang i tiden var plakatene vårt eneste uttrykk, men i dag har vi fått flott grafisk design som kan lages til levende interiørbilder. Nyhetene kan i dag kapres av fotografer bedre enn noensinne, og vi har selvfølgelig også tilgang på animatører og andre gode tegnere som kan bruke digitale verktøy.

Sprit opp ditt design!

Er du en nyhetsnerd som oss på Antimedia.no er du kanskje ikke så interessert i å designe ditt hjem så altfor mye. Men hva om vi nevnte nyhetsaktuelt design? Når folk innser at de kan gå bort fra sine vanlige design, så innser de at de kan designe hjemmet sitt akkurat slik de måtte ønske.

Her er det flere muligheter for å sprite opp designet med spennende motiver, slik som nevnte nyheter. Men er det fotball, natur, eller andre interesser som trumfer, kan du selvfølgelig velge disse. Det gir deg uansett en helt ny frihet å kunne sprite opp designet på denne måten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *