Netflix er den beste strømmetjenesten

Netflix er den beste strømmetjenesten

Nordmenn har alltid vært glade i filmer og tv-serier. Dette så ikke ut til å avta med det første da Netflix ble tilgjengelig på det norske markedet. Strømmetjenesten er gigantisk og byr på et hav av filmer og serier som nordmenn bare gleder seg til å se hver eneste dag.

Overraskende nok ble Netflix etablert i 1997, og du tenker kanskje at dette virker litt rart. Vel, det hele startet med filmutleie i fysisk format. Men de siste årene har de klart å erobre og regjere markedet for strømming av filmer og serier. Det er en enorm utvikling for Netflix.

Netflix byr på mange kjente serier og filmer, og noen av de vil du også finne på andre plattformer. Det er mange kjente filmer som for eksempel Ocean`s-filmene og The Irishman. Spesielt de to kan du finne på casino spill og spill i andre formater på ulike plattformer.

Se på et bredt utvalg av filmer og serier

På Netflix får du som nevnt et bredt utvalg av filmer og serier i ulike sjangre. Du kan se på alt fra action, komedie, drama og thriller til skrekk, dokumentarer og SCI-FI. Du kan enkelt bla deg gjennom hovedmenyen. I noen tilfeller får du anbefalt hvilket innhold som passer deg.

Netflix har også et bredt valg av barnefilmer som du kan se på. Hvis barnet ditt står opp tidlig hver dag og lengter etter noe å se på, så kan du automatisk få Netflix til å starte en film. Dermed kan du nyte morgenen i senga med ungen din, samtidig som dere ser på Netflix.

Hvis du også er av den romantiske typen, så vil Netflix gi deg et hav av kjærlighetsfilmer og serier du kan se på hver eneste dag. Riktig nok blir dette innholdet oppdatert fra periode til periode, så det kan være lurt å se på alt av innhold før det byttes ut med nytt innhold.

Prøv ut hemmelige Netflix-koder

Et annet triks for å få et større utvalg av filmer på Netflix er å benytte deg av noen hemmelige koder. Det er ikke sikkert alle kodene vil fungere for deg, men dersom du har på VPN, så er det stor sjanse for at det vil gå. Men, hvordan finner du frem til dette?

Jo, du må først logge inn på Netflix i nettleseren din på din enhet. Deretter klikker du på film i verktøylinjen. Der vil finne en URL med kode helt på slutten. Hver sjanger vil ha sin egen kode i denne URL-en, så da er det bare å kaste seg rundt og se på et bredere utvalg av filmer.

Noen av kodene som du vil finne er for eksempel Internasjonale komedier med kode 852492, politiske komedier 2700 og romantiske komedier med kode 5475 for å nevne noen. Prøv deg gjerne frem og se om det funker på din enhet, men husk VPN! Netflix har for alvor slått på stortromma de siste årene, og du vil nå kunne finne innhold de har produsert selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *