Avis i Los Angeles

Avis i Los Angeles

Los Angeles anses av mange for å være en åpen by. På grunn av dette forventer mange som drar dit at kulturen og mediene skal være relativt fordomsfri. Fra begynnelsen av 2020 er det over 1.300 aviser utgitt i California, hvorav mange sirkuleres og produseres i Los Angeles.

Aviser i Los Angeles spenner fra rent nyhetssteder til sladderspalter til forretningsnyheter og bokstavelig talt alt annet derimellom.

Mainstream aviser i Los Angeles

Tradisjonelle eller mainstream aviser refererer til aviser som publiserer aktuelle nyheter når det skjer. Nyhetene har ikke et spesifikt fokus når det gjelder kategori. Disse avisene publiserer generelt nyheter som er spådd å fange lesernes oppmerksomhet, men som er nyttige på samme tid. Jo mer interessant nyhetshistorien er, desto mer sannsynlig er det for at historien blir overskriften på dagen.

Californias sladderkultur

Los Angeles påpeker på mange måter sladderkulturen i det kaliforniske høysamfunnet. Los Angeles fungerer som hovedkvarter for utallige publikasjoner og nyhetssteder som fokuserer på å grave frem skandaløse historier om offentlige personer for å tiltrekke leserne oppmerksomhet. Dette gjelder spesielt underholdningsnyheter.

Målet er å maksimere fortjenesten. Dette gjøres vanligvis gjennom annonseinntekter og leserabonnement. For å holde disse tallene høye, må publikasjonen fortsette å tiltrekke leserens oppmerksomhet med saftige historier om kjendiser og andre offentlige personer som blir fanget i kompromitterende situasjoner.

Mange har beklaget denne vektleggingen av sensasjonelle overskrifter i stedet for bare å rapportere nyhetene. Mange har gitt uttrykk for meninger mot et slikt skifte i prioriteringene til avisene og andre medier i Los Angeles. Noen ser avisens hovedansvar som en informativ.

Mange mener at aviser har et samfunnsansvar for å forbli så substansielle og ikke-partifiserte som mulig. Når det er sagt, er det ikke mye som kan gjøres bare på grunn av pressefrihetene som Amerika har. Dette gjør det juridisk vanskelig og sosialt uakseptabelt å vedta strenge forskrifter om hva aviser kan publisere og skrive om.

Politiske avslag for aviser i Los Angeles

Som en generell regel pleier aviser i Los Angeles å lene seg mot venstre for det politiske spekteret. De vil generelt støtte ultraliberale saker selv når de prøver å forbli saklige. Dessverre er mennesker ikke perfekte og kan ikke være helt objektive selv om de prøvde.

Fordi California generelt og Los Angeles spesielt har en tung liberal politisk tilbøyelighet, faller de fleste aviser i området uunngåelig inn i den skjevheten for å forbli relevant på markedet. Som sådan har mange bemerket at denne liberale mageren har økt med tiden etter hvert som California og Los Angeles selv har blitt mer liberale.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *