Foreldrene advarer: – Datteren (17) døde brått

4. juni var briten Lila-Grace Smith (17) på en natt ute med flere venner i byen Steeton, nær Keighley i West Yorkshire.

Ifølge South West News Service trodde 17-åringens foreldre, Emma Hargreaves (40) og Campbell Smith (41), at venninnenes foresatte var til stede på tenåringsfesten.

Det var imidlertid bare jenter i huset.

En ny vri på den mystiske forsvinningen

En ny vri på den mystiske forsvinningenHjertestans

Samme natt døde Lila-Grace av en hjertestans.

– Han var fantastisk, full av energi og intelligent. Han hadde mange venner og smilte og lo, fortalte tenåringens foreldre til lokalavisen Yorkshire Live.

Ifølge avisen tok jentene stoffet MDMA, som er virkestoffet i ecstasy. Det var angivelig første gang Lila-Grace prøvde narkotika, sier foreldrene hennes.

Jeg turte ikke be om hjelp

Nå ønsker foreldrene Emma Hargreaves og Campbell Smith å advare andre foreldre og barn om potensielle farer ved bruk av narkotika.

Victor (8) var på jakt etter mat – påkjørt av en søppelbil

Victor (8) var på jakt etter mat – påkjørt av en søppelbilIfølge South West News Service ringte ikke 17-åringens kjærester 911 før ti timer senere fordi de var redde for å havne i trøbbel.

– Hvis du har tatt narkotika med venner: ved første tegn på en nødsituasjon, ring ambulanse umiddelbart – eller kontakt en voksen og be om hjelp, sier 17-åringens mor.

Lev i nuet

Nå har familien samlet inn penger til minnebanker der sørgende pårørende kan samles.

Søskenbarnet til Lila-Grace, Leon Drake, sier til avisen at fetteren hans var som en lillesøster.

– Han var min lille fetter. Familiene våre har alltid vært veldig nære, så jeg så på henne mer som en lillesøster, sier Drake.

Foruroligende funn ved lungesykdom

Foruroligende funn ved lungesykdom– Han likte å leve i nuet. Onkelen min innrømmer at selv om han fikk et kort liv, hadde han så mange morsomme minner at det kunne vært nok til å vare et langt liv.

Ifølge Tidsskrift for Den norske legeforening ble stoffet MDMA påvist i 142 norske dødsfall mellom 2000 og 2019. For 132 var dødsårsaken kjent.

– MDMA kan ha forårsaket flere dødsfall i Norge. Han sier at det er viktig å øke tilgjengeligheten, øke bruken og øke kraften i innhold.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *