Du vil ha alle fakta på bordet

Manchester United sier de vil ha alle fakta på bordet etter Cristiano Ronaldos (37) kontroversielle intervju med Piers Morgan.

“Klubben vil vurdere responsen etter å ha tatt vare på alle fakta,” skrev Manchester United i en uttalelse.

“Vårt fokus vil forbli på forberedelsene til andre halvdel av sesongen og opprettholde momentumet, troen og samholdet mellom laget, manageren, apparatet og fansen,” skrev klubben.

I et intervju med TV-profilen Piers Morgan kollapset Ronaldo knusende dom over Manchester Uniteds topplag. Trener Erik ten Hag og forgjenger Ralf Rangnick ble anmeldt, hvor blant andre verdensstjernen sa at han følte seg forrådt av klubben..

United.no-reporter, Eivind B. Holth, mener Ronaldo bør få sparken etter sine handlinger i det kontroversielle intervjuet.

– Jeg synes han bør gjøre det med klubben, og så avslutter vi. Det er ikke slik at dette kommer som et lyn. Å straffe eller på annen måte straffe er meningsløst, sier Holth til VG.

Ronaldo sier i intervjuet at flere personer har forsøkt å utvise ham fra klubben.

– Ikke bare treneren, men av to-tre andre. Noen ville ikke ha meg her. Ikke bare i år, men også de siste to-tre årene, sa Ronaldo.

HAN TALER: «90 Minutes with Ronaldo» sendes onsdag og torsdag 21.

I tillegg sa fotballstjernen at han ikke har respekt for manager Erik ten Hag.

– Hvis du ikke respekterer meg, vil jeg aldri respektere deg, sa Ronaldo.

Manchester United-legenden Rio Ferdinand tror hans 37 år lange United-karriere er over.

– Jeg kan ikke forsvare det. Det er gjort av en grunn, og det er å forlate klubben. Hans kjærlighetsforhold til Manchester United er over i mine øyne. Det er ingen vei tilbake. Jeg tror ikke klubben vil ta ham tilbake, og jeg tror ikke han vil tilbake. Dette skjer fordi han vil dra, sier Rio Ferdinand på Vibe With Five-podcasten.

Hele intervjuet sendes onsdag og torsdag klokken 21 Norwegian. Dråpene har imidlertid allerede skapt store reaksjoner. Tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher – nå en ekspert på Sky Sports – er blant dem som har falt tungt på Portugals toppscorer.

– Jeg synes de skal sparkes eller sendes gratis. De prøver å bygge noe, men de er ikke klare til å vinne Premier League for øyeblikket. De vil kjempe om to-tre år, men da vil ikke Ronaldo være der. Det vil være en distraksjon, dette er ikke noe som er fikset,” sa Carragher til Sky Sports.

United-manageren straffet Ronaldo forrige måned etter at han nektet å erstatte veteranen fra Manchester United-benken Kampen mot Tottenham.

Ronaldo gikk deretter til garderoben allerede før slutt. Det var andre gang i år, etter at det også skjedde i treningskampen mot Rayo Vallecano i sommer.

– Det er absurd for Ronaldo å spille rollen som offeret etter måten han har spilt siden i sommer – og, for å være ærlig, etter måten han har spilt på, skriver Oliver Kay, Athleticos journalist.

Hør hva ten Hag hadde å si etter Ronaldos opptreden mot Rayo Vallecano:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *