Conte klikket da Kanes ‘vinnermål’ ble annullert – VG

SÅ RØDT: Antonio Conte har nettopp fått rødt kort av dommer Danny Makkelie. Emerson Royal (i midten) er skuffet etter å ha blitt suspendert.

(Tottenham v Sporting Lisboa 1-1) Harry Kane (29) sendte hele Tottenham til himmels da han skjøt ballen hjem i tilleggstid, men det “alle” trodde var vinnermålet ble nektet.

Publisere:

Tottenham-manager Antonio Conte var rasende over oppstyret som fulgte VAR-kaoset i ekstraomgangene i London, med det italienske røde kortet for sine reaksjoner til dommerpanelet.

– Jeg mener ballen var foran Kane og det er et mål. Jeg forstår ikke linjen de legger (VAR). Det er svært vanskelig å kommentere denne avgjørelsen. VAR gjør mye skade. Jeg skulle gjerne sett at et slikt mål ble avvist på et stort stadion, av et stort lag, sa Conte til BT Sports etter kampen.

VAR avgjorde at Kane var offside da Emerson Royal headet ballen til stjernespissen, som headet ballen i nettet seks minutter etter ekstraomganger.

Ballen gikk til og med gjennom en forsvarer, og bidro til de enorme protestene.

Tidligere dommer Svein-Erik Edvartsen har konkludert med at avgjørelsen er riktig:

Umiddelbart etter Kane-målet var det ren glede på Tottenham Hotspur-stadion i den engelske hovedstaden, for en seier ville sikret dem fra Champions League-gruppespillet.

Da VAR kom til en konklusjon etter noen kaotiske minutter, ble det hele til skuffelse og forbannelse for Tottenham.

Laget er nå helt åpent, og alle fire lagene kan rykke opp. Tottenham er fortsatt garantert opprykk med poeng borte mot Marseille om en ukes tid.

Det var den tidligere Tottenham-spilleren Marcus Edwards som ga Sporting Lisboa ledelsen med et fantastisk slag i første omgang. Rodrigo Bentancur headet i det 80. minutt etter en corner av Antonio Adan og en keepertabbe.

Så brøt det ut drama på overtid.

P.S! Tottenham møter Bournemouth borte i Premier League neste helg.

DER NED: Hary Kane satte ballen i mål seks minutter ut i ekstraomgangene, men det avviste dommeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *