Nyhetsstudio: Breaking news – Ims Larssen utvist fra Frp i Oslo


Dette er blant de forventede arrangementene i dag, onsdag 5. oktober:

Hvordan har boligprisene utviklet seg?

I august steg boligprisene med 1,9 % her til lands. Da hadde årets priser steget med 9,1 %. I dag kl 11:00 vil septemberresultatene bli annonsert. Statistikk over boligpriser er laget i samarbeid med Eiendom Norge, Eiendomsverdi og Finn.no.

Hulsker i retten

Tidligere fotballspiller og programleder Bernt Hulsker har møtt i Oslo tingrett tiltalt for hatefulle ytringer på en fest på Karaokebaren Syng Mer i Oslo sentrum. Da tiltalen ble offentliggjort tidligere i år, uttalte forsvareren at Hulsker er skyldig og håper å legge saken bak seg.

Saken mot sjef Sian begynner

Lars Thorsen, leder for Stopp islamiseringen av Norge (Sian), er tiltalt for å ha sprayet rød forsvarsspray foran tre menn i mars og april i år. Han er også tiltalt for å ha lagt ut en video av sprøytingen på en nettside og for å ha gjort skade på Iman aktivitetssenter i Oslo. Den to dager lange rettssaken ved Oslo tingrett starter i dag.

Nobelprisen i kjemi annonseres

I utdelingen av nobelprisene er det kjemiens tur. Vinneren annonseres kl 11:30. Totalt deles det ut fem normale nobelpriser, samt Alfred Nobelprisen i økonomi. Alle vinnerne vil motta sine priser ved seremonier i Stockholm og Oslo 10. desember, årsdagen for Alfred Nobels død i 1896.

Truss taler på landsmøtet

Etter uker med intenst press vil Storbritannias statsminister Liz Truss tale på det konservative partiets landskonferanse. Landsmøtet holdes i Birmingham. Regjeringen trakk nylig tilbake et kontroversielt forslag om å kutte toppskatten, ti dager etter at planen ble offentliggjort.

Biden og Florida

USAs president Joe Biden og førstedame Jill Biden besøkte områder berørt av orkanen i Florida. Minst 78 mennesker er bekreftet døde som følge av orkanen Ian, inkludert 71 i Florida, fire i North Carolina og tre på Cuba, siden orkanen krysset den karibiske øya 27. september, og Florida et døgn senere.

Haalands by tar imot København

I kveld spilles de tredje gruppespillkampene i mesterligaen for menn. Gruppe G-kamper er kanskje de mest interessante for norske øyne, Erling Braut Haalands Manchester City (England) og FC København (Danmark), samt Sevilla (Spania) og Borussia Dortmund (Tyskland). I gruppe E møtes Salzburg (Østerrike) og Dinamo Zagreb (Kroatia), samt Chelsea (England) – Milan (Italia). I gruppe F er kampene Leipzig (Tyskland) – Celtic (Skottland) og Real Madrid (Spania) – Shakhtar Donetsk (Ukraina). Gruppe H-kamper er Benfica (Portugal) – Paris Saint-Germain (Frankrike) og Juventus (Italia) – Maccabi Haifa (Israel).

Mediemøte med fotballkvinner

Fredag ​​møter Norges fotballdamer Brasil på Ullevaal stadion. Dagens trening er åpen for media fra kl 12:00 det første kvarteret. Senere er det mediemøte med halve laget. Det er Julie Blakstad, Frida Maanum, Maren Mjelde, Guro Bergsvand, Sophie Román Haug, Cesilie Andreassen, Thea Bjelde, Marit Bratberg Lund, Anja Sønstevold, Aurora Mikalsen, Sunniva Skoglund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *