– En lekse for å finne ut hvor det europeiske nivået er

(Rosenborg – Real Madrid 0-3) Anna Jøsendal (21) var i mål for å sende Rosenborg i ledelsen etter 40 sekunder, men Trønders var minst ett nummer for kort for Real Madrids Champions League. ligastilling

KILEVINK: Caroline Weir scoret sitt andre mål mot Rosenborg på Lerkendal onsdag kveld. Lene Christensen har kapitulert ved døren til Rosenborg for tredje gang.

Aftenposten samarbeider med VG-sporten. Derfor får du som leser av Aftenposten også tilgang til artikler og tjenester laget av VG.

Foran 6.334 tilskuere i Lerkendale gikk Rosenborgs damelag på et tremålsnederlag i første omgang av et dobbeltsprang med Real Madrid, der vinneren av begge etapper går videre til gruppespillet i Champions League.

– Det er en lærdom å vite hvor det europeiske nivået er. Angrepsfotball er bra. De har ikke så mange flere muligheter, men de er effektive, innrømmer Maria Olsvik Adresseavisen.

Spenningen forsvant stort sett med en dårlig klarering fra RBK-kaptein Mali Lilleås Næss, som spanjolene utnyttet nådeløst. Han spilte ballen til Caroline Weir, som vakkert snudde 1-0 til corner.

Ledelsen ble doblet, selv med et langskudd, denne gangen i det korte hjørnet, etter et lekent spill av Athenea del Castillo.

Selma Sol Magnusdottir kunne blitt redusert før pause etter en Rosenborg-restitusjon like utenfor 16-meteren. Men mål ble det ikke, og etter pause økte skotske Weir scoringen ytterligere. Han mestret en ball innenfor fem meter og scoret sin andre og Real Madrids tredje bak Lene Christensen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.