Den beskrives som sterkt skadet – VG

VATERLANDSPARKEN (VG) En person er alvorlig skadet etter knivstikking på Grønland. Så langt er ingen pågrepet i saken.

Publisere:

Politiet meldte om knivstikkingen klokken 21.42 tirsdag kveld, men meldingen nådde dem ti minutter før det. Det skjedde i Oslos grønlandske Vaterland.

Offeret er en 30 år gammel mann, skriver politiet i en pressemelding. Livreddende førstehjelp ble gitt på stedet og mannen var ved bevissthet da han ble kjørt til sykehus. Politiet fikk snakket med ham før dette, sier Hekkelstrand til NTB, men Tonje Brandrud, leder for politioppgaven på stedet, sier han ikke har forklart seg til politiet.

Ifølge ham samsvarer sårene med knivstikking, men politiet har ikke funnet noe våpen.

Offeret beskrives med alvorlige eller alvorlige skader, men ikke livstruende.

Ifølge VG-reporteren som var der, kan det som ser ut til å være blod ses på veien der politiet har satt opp sperringer. Politiet som er der jobber der med å gjennomføre flere undersøkelser.

LÅSTING: Politiet har sperret av et område på Grønland der det var knivstikking tirsdag kveld.

Ingen er pågrepet

Politiet søker i området med hund. Så langt er ingen pågrepet i saken.

– I flertall jobber vi mer med å avklare hvem eller hvem som kunne gjort dette, sier operasjonsleder Sven Christian Lie til VG klokken 22.50.

– Vi jobber også med beskrivelsen, det vil si at vi samler inn videomaterialet og sjekker overvåkingen i området, i flertall avklarer vi hvem eller hvem som har gjort det, sier han.

Politiet snakker også med vitner. Han sier politiet nå antar at området hvor knivstikkingen skjedde er i det avsperrede området på Grønland. Det var et vitne som ringte politiet om hendelsen, sa politiets operasjonsleder i ettermiddag.

Han har deler av hendelsen på video

Ifølge lokal politimester Tonje Brandrud befinner Christian seg i krysset Kroghs gate/Brugata.

– Det er ganske vanskelig å få oversikt over detaljene i hendelsesforløpet, så vi har jobbet med vitneforklaringer og videoovervåking. Vi prøver å få oversikt over hva som har skjedd, men vi har ikke alle detaljene satt akkurat nå, sier han.

Brandrud sier også de har deler av hendelsen på video.

Den siste i rekken av voldelige hendelser

Hendelsen skjedde etter at to andre personer ble alvorlig skadd i et knivangrep i Furuset i Oslo mandag ettermiddag.

– Nå har vi ingen informasjon som kan knytte hendelsen sammen. Vi jobber med det som en enkeltstående hendelse, sier Brandrud.

Knivstikkingen i Grønlands Vaterland følger en rekke voldelige hendelser i utkanten av Oslo tirsdag kveld. Her er en oversikt:

Leave a Reply

Your email address will not be published.