Bodø/Glimt prøver å bringe tilbake de gamle heltene

Ifølge VG jobber Glimt med å få tilbake trioen Fredrik Bjørkan, Marius Lode og Patrick Berg.

PÅ VEI HJEM: Disse tre kan være på vei tilbake til Bodø: fra venstre Fredrik Bjørkan, Marius Lode og Patrick Berg.

Aftenposten samarbeider med VG-sporten. Derfor får du som leser av Aftenposten også tilgang til artikler og tjenester laget av VG.

Tegnene så langt er at det er en realistisk sjanse for at landet kommer til en avtale med en eller flere av de tre.

Tidligere har Marius Lode bekreftet at han er i samtaler med Bodø/Glimt om en mulig overgang.

Etter å ha blitt tvunget ut av Championship-klubben Blackburn etter at de ble nektet arbeidstillatelse i kjølvannet av Brexit, er Glimt kanskje enda viktigere for stopperen. Hvis Lode hadde vært en del av Schalke 04 i bare én Bundesliga-kamp, ​​kunne Blackburn ha søkt om fritak for arbeidstillatelse. I stedet valgte de å si opp kontrakten.

VG er kjent med at også nederlandske Groningen har gitt et bud på Jærbuen.

I helgen ble både Fredrik Bjørkan og Patrick Berg avbildet på besøk i hver sin klubb, men ifølge opplysninger fra VG er det på ingen måte sikkert at paret ender opp på hver sin klubb.

Bjørkan besøkte Feyenoord sammen med sin agent Atta Aneke, mens Patrick Berg var i Belgia for å besøke Ronny Deilas Standard Liege.

Den franske klubben Bergen Lens er imidlertid svært motvillige til å la ham gå, og med Standard Liége tilsynelatende ute av stand til å betale kontrakten, henger avtalen i en tynn tråd.

Bjørkan på sin side sliter om spilletid i hard konkurranse med Hertha Berlin-kaptein Marvin Plattenhardt. Feyenoord ønsker å signere forsvarsspilleren på lån med en opsjon.

Nå er det opp til Bjørkan å ta avgjørelsen, men Bodø/Glimt frister også ekteparet.

Norden skal ut på nok et europeisk eventyr denne høsten. Denne gangen handler det om Europa League, som har trukket en svært attraktiv gruppe med Arsenal, PSV Eindhoven og FC Zürich.

Leave a Reply

Your email address will not be published.