Farms profil Berit Ivy Junge viser kjæreste, ekteskap og baby

Mange fans av «Farm» vil huske politikvinnen Berit Ivy Junge (34), som kom til siste uke av programmet i 2019. På den tiden var han singel, men det varte ikke lenge.

– Siden har jeg en kjæreste og jeg har forlovet meg. Vi venter også barn, forklarte han til Dagbladet.

“KJENT GÅRD”: Innspillingen av «Farmen kjendis» 2023 er i gang, og vi har snakket med flere deltakere. Reporter: Thea Hope. Video: Anna Celine Hanisch
havutsikt

– Treff for slag

Den siste «Farmense»-festen ble holdt i desember 2019. Og det var på den festen det innledende skuddet ble gjort mellom Junge og Espen Bratberg (33).

– Han gikk fra slag til slag. Det hadde jeg ikke trodd, men ting endrer seg raskt. Jeg var singel da jeg deltok i «Farmen»-showet, og for å være ærlig, deltok jeg for å få en skikkelig naturforandring. Min kommende kjæreste reiste ned og overrasket meg på avslutningsfesten, faktisk.

Han kaller kjæreste, ekteskap og baby

Han kaller kjæreste, ekteskap og babyDet fortsetter:

– Han var plutselig der, noe som overrasket meg litt. Vi var bare venner da. Så ble vi kjærester i januar året etter, noen uker senere, sier hun.

SISTE FEIRING: Stine Alice Claussen-Væringstad og Berit Ivy Junge tar en drink i 2019

AFSLUTTEFEIRING: Stine Alice Claussen-Væringstad og Berit Ivy Junge tar en drink etter innspillingen av «Farmen»-finalen 2019, hvor Erik Rotihaug til slutt kom til topps. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
havutsikt

Bratberg gikk ned på kne og fridde til sin kjære på julaften i fjor.

– Bryllupet er planlagt til 2023, men spørsmålet er om det skal utsettes litt nå, slik at det kommer en liten jente i februar.

– Ubehagelig for kona

– Ubehagelig for konaFred til familien

Jung forteller om et romantisk frieri på julemiddagen.

– Espen vet at julen er den beste tiden på året for meg, derfor fridde han foran hele familien. Det var ikke forventet! Det var noen tårer for alle, og hun sa at hun kom over det etterpå. Han var veldig nervøs. Det gjorde han heldigvis ikke, sier han med et smil.

ROMANTISK: Her blir Berit Ivy Jung fridd til av elskeren Espen Bratberg.  Foto: Privat

ROMANTISK: Her blir Berit Ivy Jung fridd til av elskeren Espen Bratberg. Foto: Privat
havutsikt

Nå er paret ivrige etter å bli foreldre.

– Jeg har vært så heldig å være tante i mer enn ti år. Så jeg har i hvert fall et lite inntrykk av hva det innebærer, selv om det selvfølgelig blir litt annerledes å være mor selv. Men vi er veldig entusiastiske, sier den tidligere deltakeren i «Farmen», som jobber med alvorlige volds- og sedelighetssaker i Kristiansunds politi, til Dagbladet.

Dagbladet har også tatt kontakt med kjæresten Espen Bratberg, som har akseptert omtalen i denne saken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.