– Nå skal jeg gå på vår side

Den slovenske langrennsløperen Hana Mazi Jamnik (19) omkom i en tragisk rulleskøyteulykke i Norge torsdag. Nå kommer kjæresten Anze Gros (20) med et hjerteskjærende budskap på sosiale medier.

DØD: Den 19 år gamle langrennsløperen Hana Mazi Jamni mistet livet.

Aftenposten samarbeider med VG-sporten. Derfor får du som leser av Aftenposten også tilgang til artikler og tjenester laget av VG.

«Vi planla livene våre og ønsket å være sammen til slutten», skrev den 20 år gamle langrennsløperen Anze Gros på Instagram om kjæresten Hana Mazi Jamnik, som døde i en rulleskiulykke i Botsheimtunnelen i Strand. kommunen denne uken.

«Jeg kommer til å savne å kaste filosofiene våre om kunstski og livet generelt», skriver han senere.

Dagbladet omtalte først saken i Norge.

Gros og Jamnik var begge langrennsløpere med store mål for karrieren. Begge gikk blant annet til Lygnas junior-VM i fjor.

Gros har sitt beste juniorresultat på 4. plass fra sprinten.

Han har også fått sin verdenscupdebut i lagsprinten i Dresden i desember 2021.

“Jeg elsker deg. Jeg skal finne oss nå,” konkluderte Instagram-innlegget.

Gikk JUNIOR-VM: Her er Hana Mazi Jamnik på junior-VM i Lygna i vinter.

Ola Vigen Hattestad var trener for det unge skitalentet.

– De siste dagene har vært tunge. Jeg har det vanskelig, men det begynner å synke inn. Hana var en solstråle i gruppen vår, sier Hattestad til NRK.

Torsdag morgen hadde et vogntog og en person på rulleski en ulykke i Botsheitunnelen i Strand kommune. En lastebilsjåfør er siktet i en dødsulykke. Mannens forsvarer, advokat Sigurd Rønningen, sier til Stavanger Aftenblad at han ikke er skyldig.


Leave a Reply

Your email address will not be published.