Mora tekst: Kom aldri hjem

Kiely Rodni, 16, er savnet etter å ha unnlatt å komme hjem fra en fest lørdag kveld. Nå sier moren hennes, Lindsey Rodni-Nieman, ut om meldingene hun mottok fra datteren kort tid før hun forsvant.

Rodni-Nieman fortalte ABC News at datteren hennes sendte en melding om at hun planla å forlate festen omtrent 45 minutter senere og ønsket å dra rett hjem.

– Jeg ba ham være trygg og fortalte at jeg elsket ham. Han svarte: “Ok mamma, jeg elsker deg også,” sa moren til det amerikanske nyhetsnettstedet.

– Mulig bortføring

Men da moren våknet dagen etter, var verken Kiely eller bilen hennes hjemme.

– Jeg prøvde å ringe ham, og jeg sendte ham flere meldinger. Men han svarte ikke. Da skjønte jeg at noe måtte være galt, sa moren og fortsetter:

– Jeg tror ikke han stakk av, for alle klærne og tingene hans er fortsatt hjemme. Dessuten ville det vært veldig ulikt ham å ikke ringe eller svare på meldinger.

Madicken (20) blir provosert: – Jeg føler meg ekkel

Madicken (20) blir provosert: – Jeg føler meg ekkel16-åringen ble sist sett like etter midnatt natt til lørdag i en liten forstad i Nord-California. Ifølge ABC News var Truckeen på en fest med rundt 100 andre gjester før hun forsvant.

– Vi er veldig redde, vi savner ham, og vi er veldig glade i ham, sier moren i en video som ber om råd i saken.

Plasserpolitiet, som leder etterforskningen, behandler saken som en kidnapping, da verken 16-åringen eller bilen hans er funnet.

– Vi har fått mange tips siden søndag morgen, og våre etterforskere analyserer hver og en av dem. – Vi vil ikke gi opp før Kiely er hentet hjem igjen, sier Placer-politiets talskvinne Angela Musallam til ABC News.

Han lovet en stor belønning

Kort tid etter at 16-åringen forlot festen, skal han ha slått av mobiltelefonen. Det ble da umulig å spore, ifølge politiet.

En av Kileys venner, Sami Smith, var en av de siste som snakket med 16-åringen før han forlot festen.

– Jeg følte at jeg så gutten min dø

– Jeg følte at jeg så gutten min dø– Han hadde det gøy på festen, han var bare en tenåring. Jeg drakk det samme, og det var ingenting som virket rart for ham, sier han til avisen.

– Jeg hadde aldri forventet dette. Ingen i byen gjorde det, la han til.

I tillegg til det lokale politiet vil lokale, statlige og føderale etater delta i etterforskningen. Det er gitt en belønning på 50.000 dollar, eller nærmere en halv million norske kroner, for tips som fører til 16-åringens funn.

Politiet gjennomførte tirsdag søk med flere helikoptre, uten å finne 16-åringen eller bilen hans.

Leave a Reply

Your email address will not be published.