Kristiansund reddet et poeng i tilleggstid med straffe – VG

(Kristiansund – Tromsø 1–1) Tromsø var ute etter å ta tre viktige poeng unna Kristiansund, men i tillegg fikk jumboen på tabellen straffe og utlignet 1-1. Etter kampen rant natten over for Tromsø-trener Gaute Helstrup.

Publisere:

Treneren til bortelaget fikk rødt kort av dommer Kai Erik Steen etter kampen. Lenge så det ut til at Helstrups gutter skulle ta de tre poengene fra Nordmøre, men i tillegg fikk Kristiansund straffe.

– Jeg må tenke at dommerne hadde et veldig svakt spill, men det som er gjort er gjort. Fremfor alt er vi ikke fornøyde med oss ​​selv, sier Helstrup til Discovery+.

Redaksjonelt samarbeidDiscovery+

Se Eliteserien og OBOS-ligaen direkte på Discovery+

Bendik Bye hadde isen fra straffen og sikret dermed poeng til KBK fire minutter på overtid. Så snart kampen ble avbrutt, entret Helstrup banen. Ifølge treneren i Tromsø var årsaken til det røde kortet at han gikk for raskt ut.

Kristiansund ligger fortsatt sist på tabellen med seks poeng etter 16 seriekamper. Fra Tromsøs side presses Haugesund ned på rankingplassen. De har også en kamp mot sine konkurrenter.

1 / 5

UTSATT: Tromsø-trener Gaute Helstrup fikk rødt kort av dommer Kai Erik Steen sekunder etter kampslutt.

Kristiansund viste tidlig hvorfor de sliter i bunnen. Bare 15 sekunder ut i kampen hadde Tromsø-spissen Ebiye Moses en eventyrlig sjanse til 1-0. Tromsø-keeper Jakob Haugaard slo ballen utenfor og befant seg plutselig alene med keeper Moses. Slutten gikk imidlertid utover det.

Samme mann fikk en ny sjanse med keeper alene ti minutter senere, men satte så ballen på stolpen.

Tromsø burde imidlertid tatt ledelsen, og det etter flott spill. Bortelaget tok veien til KBKs sekstenmeter, anført av August Mikkels. Den lille teknikeren fikk smeltet ballen fra roten av stolpen og inn i mål. Takket være den glimrende scoringen kan TIL gå til pause med stillingen 1-0.

Bodø/Glimt knuste Zalgiris i Champions League-sluttspillet. Sjekk ut høydepunktene nedenfor.

Selv om Kristiansund dominerte det meste av banespillet, slet de med å skape store sjanser. Mot slutten av kampen løsnet han imidlertid litt.

Blant andre Bendik Bye scoret to sterke sjanser. Det ene målet ble forhindret av en sterk redning fra Jakob Haugaard, mens det andre bommet.

Sean McDermott gjorde også en flott redning da han reddet Jostein Gundersens heading med fem minutter igjen.

Denne fremgangen ville være veldig viktig, ettersom KBK i tillegg ble tildelt en straffe da Anders Jenssen gjorde en veldig vanskelig foul på innbytter Faris Pemi.

– Det er i hovedsak en dårlig avgjørelse fra min side. Jeg gir dommeren en sjanse til å blåse, sier Jenssen til Discovery+.

Bendik Bye hadde en sjanse fra straffemerket og sendte Haugaard feil vei. KBK kunne derfor beholde et poeng i kampen mot nedrykk.

– Det er veldig kjekt å få en velfortjent trekning. Det var minimum vi måtte ha med oss ​​i dag, sa Kristiansund-trener Christian Michelsen etter kampen.

Sjekk ut mer Eliteserien-statistikk på VG Live.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *