Molde overlegen Conference Leauge – VG

(Elfsborg v Molde 1-2, 2-6 sammenlagt) I en kort periode så Molde ut til å være i store problemer i Sverige. Så dukket Emil Varhaugvik Breivik (22) opp, nok en gang.

Publisere:

Unggutten som kommer fra akademiet sitt fant også nettmaskene i første kamp, ​​noe som ga Molde en sterk start foran møtet i Sverige. I den andre etappen dekket av VG+ Sport sørget Varhaugvik Breiviks mål i uavgjort 1-1 for at Molde kom seg komfortabelt videre til tredje kvalifiseringsrunde i Conference League.

Det kom etter at Michael Baidook hadde sendt vertene 1-0 foran i første omgang. Svenskene hadde også to treff i metallet. På slutten av kampen sørget David Datro Fofana for at Mold vant 2-1.

– Dette er noe jeg kan venne meg til. Kanskje jeg burde begynne å filme mer. Jeg gjør det ofte på trening, sier Varhaugvik Breivik til Romsdales Budstikke, som også hadde rettighetene til å vise spillet.

Molde-trener Erling Moe var lettet og glad etter sluttsignalet. Etter hans mening er den svake og til tider nervøse første omgangen Molde-laget, som kanskje ikke har like mye europeisk erfaring som tidligere.

– Dette var bra. Men først virket de litt nervøse og tunge. Han virket litt redd for å miste lederskapet. Vi var usikre og gjorde det vanskelig for ham. Jeg var veldig fornøyd med den, men den ble bedre i andre omgang. Vi skaper nok til at resultatet blir rettferdig, sier trener Erling Moe Molde i samme sending.

DET BLE ET MÅL: På utlån fra Raufoss fant Emil Varhaugvik Breivik (i midten) ofte nettmaskene. Nå har han også funnet formen til å score i Molde-antrekket.

Nå venter han på ungareren Kisvarda i tredje runde.

Første kamp spilles førstkommende torsdag. Du kan se den direkte på VG+ Sport.

Allerede etter åtte minutter måtte Elfsborg reduseres til ti mann. Kometen Fofana parkerte alt og alle underveis, noe som brakte inn en ekte MMA-forsvarer foran i midtstopper Maudo Jarjué, og det også som bakspiller. Utrolig nok slapp han unna med gult kort.

Spissen var tydelig markert etter fallet, og han løp lenge med en hånd i en svært unaturlig stilling og hadde vondt. Men ivorianeren bet tennene sammen og fortsatte å kjempe. I det 22. minutt scoret ballen, men den var offside.

ET SORGSØYEBLIKK: David Datro Fofana skapte problemer for Elfsborg gjennom hele kampen. På et tidspunkt fikk han også poengsummen sin.

Derimot var det vertene som fikk kampens første betydningsfulle scoring. Et strålende angrep, startet av Michael Baidoo, ble avsluttet av samme mann fra kort hold inne i Molde-området til 1-0 fem minutter før pause.

Før pause var Elfsborg og Alexander Bernhardsson bare ett skudd unna å doble ledelsen. Mold hadde fortsatt to mål igjen, men manager Erling Moe var nok ikke så fornøyd med at laget hans hadde endt på den posisjonen før pause.

også lese

For første gang på over 30 år driver ikke Røkke og Gjelsten lenger sammen

Bjørn Rune Gjelsten (65) ønsker fortsatt å beskytte og støtte Molde FK som sponsor.

Men også Mold så passiv ut i minuttene etter pause, og det var sterkt spill fra keeper Jakob Karlstøm som nektet dem 2-0-ledelsen etter 51 minutter.

Elfsborg tok virkelig over, men så dukket Molds Emil Varhaugvik Breivik opp.

Romsdalingen, som har blitt en viktig del av Erling Moes midtbane, fyrte av fra 24 meter og kunne ha blitt jublet fritt for 1-1 og 5-2 sammenlagt da ballen gikk inn under stolpen.

Etter det var Elfsborg aldri i nærheten av å true Romdals fremrykning. Seks minutter før full tid spilte Ola Brynhildsen Fofana med kun keeper. Unggutten gjorde ingen feil og sørget for 2-1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *