– Det burde bekymre Trump

I en CNN-kommentar skrev kommentator Dean Obeidallah at Trump burde være bekymret nå som konservative medier har kritisert den tidligere presidenten.

Han viser til en ny lederartikkel i avisen New York Post: «Trumps stillhet rundt 6. januar er beundringsverdig».

– Sitter langt inne

– Sitter langt inneObeidallah mener at denne kommentaren egentlig burde være en bekymring for den tidligere presidenten, gitt at New York Post har vist lojalitet til Trump flere ganger tidligere og at mange av avisens lesere er Trump-tilhengere.

Samtidig er tabloidaviser også en av juvelene i Rupert Murdochs medieimperium, som Obeidallah beskriver.

ANSVARSFRASKRIVELSE: Dagen etter angrepet på USAs kongress nektet Donald Trump å si at valget var tapt. Det vises i en ny video som ble spilt av under komiteens høring 6. januar.
havutsikt

– Kastet i søpla

Kommentator Jack Shafer ved nettstedet Politico mener Murdoch nå er ferdig med Trump, da en «forvirret politiker» har liten verdi for den internasjonale mediemogulen (91).

– Delingen bør ikke overraske noen. Murdoch har ingen venner eller lojalister. Det har ingen prinsipper og har aldri hatt det. Hans politiske interesser har vært rent transaksjonelle. Når Trump nærmer seg sine siste dager som politiker, er det viktig.

Ferdig med Trump

Ferdig med Trump– Murdoch har alltid flørtet med sine politiske medarbeidere og deretter kastet dem så snart noen bedre dukket opp, skriver Shafer.

Han tror den neste personen som blir Murdochs nye favoritt er den republikanske Florida-guvernøren Ron DeSantis.

– Det er ikke verdt det

I valget i 2020 støttet New York Post Donald Trump sterkt, mens de mente at Biden-administrasjonen ville være «under en sosialistisk venstreside».

TILBAKE: New York Post, en tidligere Trump-tilhenger, mener Trump er uegnet til å lede USA igjen.  New York Post og Wall Street Journal, som også fordømte Trump for hans handlinger 6. januar, eies av den australske mediemagnaten Rupert Murdoch (91).  Foto: REUTERS/Marco Bello

TILBAKE: New York Post, en tidligere Trump-tilhenger, mener Trump er uegnet til å lede USA igjen. New York Post og Wall Street Journal, som også fordømte Trump for hans handlinger 6. januar, eies av den australske mediemagnaten Rupert Murdoch (91). Foto: REUTERS/Marco Bello
havutsikt

Obeidallah mener nå at Trump bør være bekymret for at de som en gang uttrykte sin støtte til ham, nå snur ham ryggen. Han mener også at når New York Post først kritiserer noen, trekker de seg ikke tilbake.

Avisa er kjent for å bruke sterke ord i sine historier, og dette er intet unntak i den redaksjonelle kommentaren:

“Da hans støttespillere stormet Capitol og ba om at visepresidenten hans skulle henges, satt president Donald Trump i sin private spisestue og så på TV og gjorde ingenting. I tre timer, syv minutter,” skrev redaksjonen til New York Post.

– Skrik og fornærme hverandre

– Skrik og fornærme hverandreAvisen kritiserer dessuten Trump for ikke å løfte en finger for å stoppe angrepet på kongressen 6. januar.

«Det er opp til Justisdepartementet å avgjøre om det er lovbrudd eller ikke. Men i prinsippet, med tanke på hans karakter, har Trump vist seg uegnet til å være president i dette landet igjen», skrev redaksjonen i avisen.

“SUPERVITNE”: Cassidy Hutchinson, tidligere assistent for Donald Trumps stabssjef, vitner under høringen 6. januar 2021 om angrepet på kongressen. Video: AP
havutsikt

Tilbake til Washington

For første gang siden han forlot presidentskapet, returnerer Donald Trump til Washington.

Tirsdag taler Trump i tenketanken America First Policy Institute, som driver den samme tenketanken som Trump promoterte som president.

Noen av rådgiverne hans har bedt ham snakke mer om fremtidens visjon mens han forbereder seg på å kunngjøre at han vil stille som presidentkandidat i 2024.

Det er første gang Trump har returnert til den amerikanske hovedstaden siden 20. januar 2021, da Joe Biden ble tatt i ed som president og flyttet til Det hvite hus.

“Han ville lyve om hva som helst”Han fordømmer Trumps manglende innsats

Mandag kveld sa president Joe Biden at han mislikte Donald Trumps forsøk på å stoppe fjorårets angrep på kongressen.

Under talen kom presidenten med sine klareste uttalelser til nå om daværende president Trump og angrepet på Kongressen 6. januar i fjor.

Biden sa at mens politiet var under angrep på Capitol Hill, gjorde den avtroppende presidenten ingenting for å stoppe det.

– Liv gikk tapt. Mens dette skjedde, satt den avtroppende presidenten komfortabelt i spisestuen sin og så dette utfolde seg mens modige politifolk tålte tre timer med middelalderhelvete, sa Biden til fagforeningsrepresentanter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *