Psykolog Frode Thuen: Talent for kjærlighet

De to venninnene hans ser ganske like ut når de tre er sammen. Når menn er sammen, er man alltid blid. Den andre er alltid sint.

Bulletin Få ukens høydepunkter rett fra A-magasinet til innboksen din.

Jeg har to barndomsvenner som jeg har fulgt gjennom hele livet. De er like forskjellige når det gjelder kjærlighet og forhold. Begge er ganske attraktive og har aldri hatt problemer med å finne kjærester.

Men der den ene har vært en morsom og våken kjæreste, har den andre alltid vært sint og sint, og har slitt ut kjæresten på et blunk. For meg og andre venner er de ikke så forskjellige, men som kjærester og par er de som natt og dag.

Nå er de begge gift og har vært sammen i noen år, og forskjellene er virkelig merkbare.

Hun er veldig blid og snill mot mannen sin, men hun kan absolutt forsvare seg hvis det trengs. Han er også veldig flink til å skryte av henne, både direkte til henne og til oss som er i vennegjengen. Og de har et veldig godt ekteskap, med mye humor og varme, og de gjør mye fint sammen.

  • Les Frode Thuens svar under:

Les hele saken med abonnement

Leave a Reply

Your email address will not be published.