Ta kontakt med Bjørge Lillelien for å beskrive klassifiseringen

Englands aviser ligner deres og spiller innhentingskamper mot Norge dagen etter 8-0-seieren. De nevner også Bjørge Lillelien.

Engelske aviser spiller innhenting og nevner til og med Bjørge Lillelien i fotball-EM dagen etter knockout-seieren mot Norge.

“Hell’s Blow” er overskriften til avisen Daily Telegraph. Hentet fra Lilleliens klassiske radiolysbilde etter at de norske mennene slo England 2-1 i VM-kvalifiseringen 1981, kåret britiske The Observer den til den mest ikoniske prestasjonen av kommentatorer gjennom tidene.

Ellers er det mange titler som spiller i åttende nummer. «Gr-EIGHT night» er skrevet av Metro, og Daily Star kunngjør showet for «GrEIGHTest show» i England.

The Guardian rapporterte at løvene brølte (Lions brølte), og refererte til kallenavnet til det engelske kvinnelandslaget.

Etter at England var skuffet i åpningskampen (1-0 mot Østerrike), gikk England rett tilbake til hovedfavorittene. “Rampant England four Euro message” er overskriften til avisen The Times og har fremhevet at opptredenen er en advarsel til resten av bandet som har tenkt å overskriften.

«White hot» er overskriften til Daily Mail, og refererer til Englands hvite drakter og spiss Ellen White, som scoret to mål og overgikk Harry Kane på det engelske landslagets toppscorerliste, uavhengig av kjønn. Han trenger bare én for å bryte Wayne Rooneys 53-rekord og legge igjen to.

Selvsagt ble det også et ordspill med fjorden. Daily Express landet på Fjord Fiesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.