Mayoo Indiran hyller ekskjæresten Therese

Tidligere i sommer kunne deltakere i Mayo Indira (31) «Companion Lauritzen» bekreftet overfor Dagbladet at han og kjæresten Therese Sivertsen hadde tatt deres vei.

Detaljene i fengselet avslører: - De tilsto

Detaljene i fengselet avslører: – De tilsto– Det er fryktelig vondt og trist. Det var ikke den retningen som ville utvikle seg, men jeg prøver å finne gleden i hverdagen igjen, sa 31-åringen den gang.

Fredag ​​delte imidlertid TV-profilen et bilde på Instagram, noe som overrasket flere. På bildet holder han og Siverts om hverandre på Stavern-festivalen.

VISER GUTTEN DIN: Mayoo Indiran tar med seg kjæresten til Therese Siverts til den siste festen til “Comanion Laurtiz”. Reporter: Celina Morken
vendt mot havet

Mye kjærlighet

Dagbladet tok derfor en telefon fra Indira for å høre på hva som ble sagt. Han kunne imidlertid avkrefte at de hadde funnet hverandre, men samtidig benyttet han anledningen til å si noen hyggelige ord om ekskjæresten.

– Jeg delte et bilde med eksen min fordi hun er en flott jente som har delt et kapittel av livet mitt, forklarte 31-åringen.

EXKS: Mayook la ut dette bildet av seg selv og Therese på Stavernfestivalen.  Foto: Instagram Story-skjermbilde

EXKS: Mayook la ut dette bildet av seg selv og Therese på Stavernfestivalen. Foto: Instagram Story-skjermbilde
vendt mot havet

– Jeg setter stor pris på det og elsker det utrolig mye. Hun er en jente som betyr mye for meg og som fortsatt vil gjøre det.

Samtidig vil han uttrykke at han har det greit med å ha venner og ha en god tone med ekskjæresten.

TA PÅ: Mayoo Indiran Dag trøstes av Otto Lauritzen etter å ha fullført tårnhoppene. Journalist: Celina Morken: Video: TV 2 / Rød løper
vendt mot havet

– Jeg har ingen interesse av å ødelegge forhold, og det er hyggelig å kunne hilse på hverandre når man ser hverandre. Det er også derfor jeg valgte å dele bildet litt, jeg synes det er fint å vise at ikke alle pauser skal være stygge. Du kan være venner selv om du ikke vil fortsette som partner, påpeker Indiran.

- Vi har ingen kamp

– Vi har ingen kampHan burde være alene

Da realityprofiler besøkte Ida Fladens «Ida hjerte i hånd»-podcast i april, forklarte hun hvordan hun og Siverts møttes.

– Therese og jeg møtte gjennom en felles venninne av oss, som jeg møtte gjennom trening. Først var vi venner og vi gikk, men så begynte vi å gjette ting. Vi gjorde det mer og mer, og det var da vi begynte å tenke at det kanskje var noe mer mellom oss, sa han da.

HÅRTAP: Mayook snakker i «Sofa» om hvordan hun tok tiltaket etter å ha mistet håret. Video: TV 2
vendt mot havet

Selv om «bedrift»-profilen bestemte seg for å være ugift, var ikke dette tilfellet da hun møtte Siverts.

– Jeg var veldig bestemt på at jeg ikke skulle ha en kjæreste, for jeg vet at det å ha en kjæreste som ikke oppmuntrer meg ville gjøre valget mitt litt klart, for jeg skal på tur nå. Jeg visste hva jeg forventet av prosjekter og jobber og alt mulig rart. Så jeg burde egentlig ikke være kjæreste, sa han.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *