“Jeg vet hva som skjer.”

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset – odd. 0-0) Strømsgodset støtter unggutten Tobias Fjeld Gulliksen (19) etter hard tur og får gode råd fra lagkaptein Gustav Valsvik (29), som mislyktes i ung alder. .

KONTO MED KAPTEINEN: Gustav Valsvik til Tobias Gulliksen i fjorårets kamp mellom Odd og Strømsgodset med ord til fordel for Skien. Til høyre er keeper Viljar Myhra.

Han samarbeider med Aftenposten VG-sporten. Derfor får du som leser av Aftenpost også artikler og tjenester laget av VG.

Eiendomstalentet selv fortalte at det ble målt til 148 km/t i 70-området natt til juni til juli. Kortet er på siden av grensen der du mister det, og kan også føre til betinget eller ubetinget fengsel.

Liggende på 19-åringen har han beklaget og angret med både Instagram og Drammens Tidend, og sier han vil ta den straffen han kan få.

– Vi aksepterer deg som et teammedlem. Han gjorde en feil, og jeg gjorde faktisk en feil i en yngre alder. Jeg vet hva det er, sier Gustav Valsvik.

18. mai 2014 ble samme lagkaptein tatt med 0,25 tusen på vei til trening Sogndal.

– Som ung kan man gå over streken og gjøre feil. Han må ta straffen sin og så tar vi vare på ham, sier lagkapteinen etter søndagens 0-0-kamp mot Odd:

VG Strømsgodset opplyste at Gulliksen ikke var der for å stille spørsmål om hendelsen. Daglig leder Magne Jordan Nilsen begrunner det han sa om saken med at han er en unggutt og de vil etterlate ham.

– Han har beklaget offentlig og det kom til oss umiddelbart etter at det skjedde. Han angret og ba om unnskyldning, så vi ser frem til det. Jeg ser ingen grunn til at noen på 19 år skal stå frem og snakke om denne saken uten grenser. Vi endte opp som en klubb med denne saken, og da tar det neste straff, sier han.

Han sier det ikke var viktig å suspendere spilleren i påvente av dom. Daglig leder i boet sier unggutten kom til klubben og fortalte hva som hadde skjedd på egen hånd, og la seg ned.

“Det er ikke nok unnskyldninger.” Jeg var dum, jeg var uansvarlig. Jeg fortjener straff, og det jeg har tatt. Min uforbeholdne tilgivelse gjelder alle jeg skuffer nå, for alle som tror jeg var en tosk – familie, venner, staten, fans. For det var jeg. Beklager, skrev unggutten på Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published.