Hovedspillerne ble skadet da Nederland reddet uavgjort mot Sverige

(Nederland – Sverige 1-1) Europamesterne Nederland har hatt en tøff start på årets turnering da to av lagets spillere ble skadet i første omgang.

SPARE ET POENG: Jill Roords mål gjorde at Nederland kunne ta et poeng mot Sverige.

Han samarbeider med Aftenposten VG-sporten. Derfor får du som leser av Aftenpost også artikler og tjenester laget av VG.

Poengfordelingen betyr at alle gruppe C-lag har ett poeng etter å ha spilt de to første kampene. De to andre lagene i gruppen, Portugal og Sveits, spilte 2-2 tidligere lørdag.

For de viktigste europamesterne for Nederland kostet poengene dem. Keeper Sari van Veenendaal og midtbanespiller Aniek Nouwen tapte i første omgang på grunn av skader.

Sverige møter Sveits i neste kamp, ​​og Nederland møter Portugal. Kampene spilles på onsdag.

STJERNEOPPFØLGING: I denne duellen ble den nederlandske målvakten Sari van Veenendaal skadet.

Nederland startet kampen vilt. Tre spillere gikk inn i samme duell, inkludert Arsenal-keeper Sari van Veenendaal. Nederlenderen fikk et så stort slag at han måtte erstatte ham like etterpå.

Van Veenendaal, som ble kåret til verdens beste målvakt i 2017 og 2019, gråt da han forlot banen.

Et kvarter senere ble det verre da Sverige tok ledelsen. De var utmerkede forberedelser for Kosovare Asllani. Han slo først en tunnel mot en nederlandsk spiller, og spilte deretter Jonna Andersson i 45 grader.

Chelsea-spilleren kan enkelt sette Sverige opp til 1-0.

Kort tid etter ble Nederland tvunget til å gjøre en ny endring da midtbanespiller Aniek Nouwen ble skadet i kampen om ballen. Også hun ble liggende gråtende på gresset.

ANDRE NUMMER TO: Midtbanespiller Aniek Nouwen måtte også forlate banen på grunn av skade i første omgang.

Når det er sagt, var det lite å glede seg over i første omgang for Nederland, men i starten av andre omgang var de overlykkelige da de oransje utlignet 1-1 med Jill Roord, med et sikkert skudd på 13-14 meter.

Sverige fikk et par solide sjanser på slutten av andre omgang, men overtok ikke reservekeeper Daphne van Domselaar på døren til Nederland.

Leave a Reply

Your email address will not be published.