Hamilton spilte mot fansen: – Utrolig – VG

Lewis Hamilton (37) kolliderte på gjerdene i Formel 1-tabellen fredag ​​- under rop fra de østerrikske tilskuerne. Det liker han ikke.

Publisert:

– Jeg gikk igjennom mye etter kollisjonen, men for å høre det … er jeg ikke enig i det hele tatt, sier Hamilton etter lørdagens sprintløp, ifølge Reuters.

Den største vinneren i Formel 1-historien kom ut i tredje runde fredag, og den oransje veggen til Max Verstappen-fansen jublet, det samme gjorde George Russell i Mercedes kort tid etter:

Spesielt Hamiltons ulykke var forferdelig, bilen ble hardt skadet og engelskmannen sier selv at han kan bli på sykehuset etter en slik ulykke. Det er derfor det reagerer på oppmuntring.

– Det er flott for folk å gjøre noe slikt når man vet hvor farlig sporten er. Jeg er glad jeg ikke havnet på sykehuset og ikke ble alvorlig skadet. Du bør aldri bli oppmuntret av noens feil eller skade, fortsatte han.

Verstappen vant sprintrennet i Østerrike lørdag – Red Bull-lagets hjemland – med “rop fra hjemmefans”.

Forrige helg snudde de rollen på Silverston i Storbritannia, da nederlenderen Verstappen kvalifiserte seg til andreplassen og ble møtt med en enorm pipekonsert av det britiske publikummet. Da sa Hamilton at han ikke var enig i buen, og ba om en sport uten uttrykk for sorg fra tribunen.

“Det var ikke ment å skje på Silverston, selv om det ikke var en ulykke, og det skulle ikke skje her,” gjentok Hamilton lørdag.

Verdenscupleder Verstappen var på sin side mer opptatt av den positive støtten han får fra publikum rundt den østerrikske Red Bull Ring.

– Du ser det er mye appelsiner rundt her, og du hører dem juble. Det er definitivt veldig hyggelig, sa han etter lørdagens sprintrenn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *