– Veldig vanskelige alternativer

Den norske MMA-pioneren Emil Weber Meek (33) har signert en avtale med den polske organisasjonen KSW og debuterer i buret 23. juli.

NY KAMP: Emil Weber Meek spenner musklene i desember med et VG-intervju. Han skal kjempe igjen om to uker.

Han samarbeider med Aftenposten VG-sporten. Derfor får du som Aftenpost-leser også artikler og tjenester laget av VG.

– Jeg har tatt utrolig vanskelige valg i det siste for å optimalisere situasjonen i livet mitt, for å komme til toppen, sier Meek til VG.

Det betyr ikke mye mer om vanskelige valg.

– Det kan jeg gjøre når jeg vinner neste kamp, ​​sier Meek.

Kacper Koziorzebski (åtte seire, fire tap) er motstander 23. juli i en konkurranse i Kielce.

— Det er vanskelig å sette ord på det, men jeg må være ærlig at jeg føler at jeg har stått opp fra de døde. De ga meg en ny sjanse og en gnist som satte fyr på hjertet mitt.

Han har fire tap på rad i MMA-buret, hvorav det siste var et stort fall i franske Ares i desember. 33-åringen satser stort på et nytt eventyr og har signert en langsiktig avtale med KSW. Organisasjonens stevner er utstilt på Viaplay.

– KSW er en flott organisasjon, og jeg er veldig stolt over å signere en flerkampskontrakt. Jeg er klar til å ta KSW og ha mitt nye hjem, sier Meek offensivt.

– Det skandinaviske markedet er viktig for oss. Emil har et stort potensial og blir en viktig brikke for oss, sa Alan Murphy, kommunikasjonssjef i KSW, til VG.

THAILAND: Emil Weber Meek (til høyre) på trening med George Hickman.

Meek har ladet for neste kamp med en thailandsk treningsøkt på BangThao Gym i Phuket. Der har han jobbet med den amerikanske jagerflyen William Bigelow og tidligere jagerfly George Hickman Bellator.

– Jeg har talent, jeg har et ønske om å jobbe og nå har vi gjort store endringer i Fightcampen, teamet rundt oss er tettere, vi jobber i mindre team, smartere, bedre og mer profesjonelle, sier Meek.

– Vi har skapt noe nytt, et nytt beist, en intelligent idrettsutøver, en bedre idrettsutøver, en sterkere fighter. Jeg håper å vise dere hva vi har holdt på med, konkluderte han da mannen som faktisk satte Rousimar Palhares på det norske MMA-kartet for drøyt seks år siden.

Se dokumentaren om den dramatiske kampen mellom Meek og Palhares:

Leave a Reply

Your email address will not be published.