Linn Wøyen Lenes og Øystein Lihaug Solberg:

Linn Wøyen Lenes (22) og Øystein Lihaug Solberg (25) møttes første gang i innspillingen av realityprogrammet «Ex on the beach» i 2020, der kjærligheten blomstret nesten fra første stund.

I desember i fjor kunne de dele den gode nyheten fordi de ventet sitt første barn.

Dette skremmer meg

Dette skremmer meg“Vi ser frem til din ankomst i mai/juni 2022. Vi er fulle av spenning, nervøsitet og kjærlighet. Uansett hvem du er, så elsker vi deg fra toppen og ned,” skrev Lenes på Instagram den gang.

Nå avslører paret at datteren har meldt sin ankomst. Det gjør de på Instagram.

Foto: Instagram-skjermbilde

Foto: Instagram-skjermbilde
havutsikt

Under et bilde av Solberg og den nyfødte, skriver Len:

«Vi er fine og veldig stolte. Fødselshistorien kommer snart, nå skal vi nyte litt sjelefred i dag etter de skarpe sagene som forårsaket fødselen til ulykken. Til slutt”.

Dagbladet har så langt ikke fått en kommentar fra Linn Wøyen Lenes.

FORTSETT STORMEN: Det er snart ett år siden Linn Wøyen Lenes og Øystein Lihaug Solberg ble forelsket i «Ex on the Beach». Mye har skjedd siden den gang. Video: Rød løper
havutsikt

Foreldrenes rolle

Da Dagbladet snakket med Lenes i mai, delte den tidligere realitydeltakeren sine tanker om hva slags foreldre hun håpet å bli.

Hun venter sitt niende barn

Hun venter sitt niende barn– Vi er veldig åpne og vi aksepterer det alle sammen. Vi dømmer ikke i det hele tatt. Det virker for meg å være et lite problem i dag. Det er derfor det er så mye mobbing, fordi barn kopierer foreldrene sine. Vi skal være veldig strenge, at det ikke skal være akseptabelt å snakke fornærmende om noen. Og hva enn vi godtar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *