Washington Post: Elon Musks Twitter-kjøp er i ferd med å falle fra avløpet

Ifølge tre personer involvert i søksmålet er avtalen om å kjøpe en Twitter-mikrobloggtjeneste et smutthull for Tesla-gründer. Kilder med informasjon til The Washington Post ønsker å være anonyme.

Ifølge ikke navngitte personer har avisen Elon Musks gruppe sluttet å delta i forhandlinger og diskusjoner for å fastslå de 44 milliarder dollar Musk trenger for å sikre et kjøp.

Årsaken til at mange av intervjuene med potensielle investorer ikke ble gjennomført er at Musks gruppes påstander har solgt mye data på Twitter til bedriftskunder. I tillegg har Musk lenge stilt spørsmål ved antall “spam” eller “falske” kontoer som faktisk eksisterer på plattformen.

Twitters aksje steg 1,52 prosent på torsdagens Wall Street-handelsdag, men ettersalgsandelen faller nesten fire prosent etter nyheten om en potensiell kollaps i kjøpet.

Det kan føre til store juridiske kamper

Musks gruppe mener at antallet spam-kontoer ikke kan verifiseres, ifølge en Washington Post-kilde, noe som potensielt kan føre til en kraftig reversering.

Debatten om disse spamkontoene har imidlertid pågått i lang tid. I begynnelsen av juni sendte Musk et brev til selskapet, der han skrev at Twitter «aktivt motsetter seg og hindrer retten til informasjon».

I brevet står det også: «Twitters plikter er et klart brudd. Mr. Musk forbeholder seg retten til ikke å avslutte transaksjonen.

Det kom i april at Musk, en av de rikeste menneskene i verden, ønsket å kjøpe Twitter. Men allerede før det begynte grunnleggeren av Tesla å kjøpe selskapet, der det var største aksjonær med en eierandel på 9,2 prosent.

Det er allerede kjent at det vil koste ham en milliard dollar å bryte avtalen. Hvis Musk fjernes fra avtalen, vil det trolig resultere i en massiv juridisk kamp, ​​ifølge avisen.(Betingelser)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne dele sakene våre ved å bruke en lenke som fører direkte til sidene våre. Hele eller deler av innholdet eller en kopi kan kun brukes med skriftlig tillatelse eller slik det er tillatt ved lov. For å se flere forhold, se her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *