Brennhete Rasmussen scoret igjen da Brann scoret sin niende seier på rad

(Hjemme – Brann 0-2) For mindre enn ett år siden fikk Brann-spiller beskjed om å finne en ny klubb for Mathias Rasmussen. Nå ødelegger midtbanespilleren et Brann-lag som stadig setter rekorder.

FARLIG: Mathias Rasmussen har scoret åtte mål på 12 kamper fra midtbanen. Bare starteren Jonatan Braut Brunes har scoret flere mål i OBOS-ligaen.

Han samarbeider med Aftenposten VG-sporten. Derfor får du som leser av Aftenpost også artikler og tjenester laget av VG.

Det var bare åtte minutter ut i kampen da Mathias Rasmussens frispark traff tverrliggeren.

Brann vant til slutt 2-0. Dermed stemmer den niende seieren på rad, som er en forbedring av klubbens siste rekord mot Bryne. Også da scoret Rasmussen.

Etter 13 kamper har Brann nå likt med 11 seire og to.

De har 35 av 39 mulige poeng. Ranheim er det beste laget på tabellen, åtte poeng bak Bergara.

HVILE: Han ble erstattet av Mathias Rasmussen etter å ha spilt en times tid. Harald Røvig Sletner fikk et marsord og manageren hans var ikke fornøyd.

For et drøyt år siden så det ut til at Rasmussen flyttet fra Brann. Ifølge Bergens Tidende og TV 2 ga klubben ham på et tidspunkt beskjed om å finne en ny arbeidsgiver.

Det skjedde som følge av uttalelser til media etter Branns oppfølging.

Rasmussen ble imidlertid igjen. I OBOS-ligaen er han nå den heteste spilleren i ligaen, med åtte mål på 12 kamper fra midtbanen.

Rasmussens 1-0-seier var verdt feiringen, men lyngdølene nådde ikke gruven i sekundene etter scoringen mot den gamle Start-klubben.

– Det var et fantastisk skudd. Det er alltid hyggelig når du scorer på slike skudd. Rasmussen sa at det var følelser i pausen i Discovery-pausen da han scoret mot gamleklubben.

24-åringen spilte i de sørlige lagene fra 2014 til 2016. Veien flyttet deretter til Nordsjælland, Danmark, før den kom til Brann i 2020.

I 2022 kan Lillestrøm bli neste stopp, men da satte Brann foten ned for overgangen.

STRAFFESKUTT: Målvakt Jonathan Braut Brunes ropte på straffe i første omgang etter en innledning fra Ruben Kristiansen. Bønn ble ikke hørt.

Etter flere store sjanser fra den ene siden til den andre, fortsatte Rasmussen med en annen trader i et kvarter enn den forrige.

Lyngdølen slo fra distanse – denne gangen også i tverrliggeren – men Jasper Torkildsens Starte-keeper fortsatte febrilsk da han kastet ballen opp og ut av tverrliggeren.

Dermed ble det med Rasmussens eneste scoring i første omgang. Etter spilletimen scoret Branns det andre målet.

Begynn å stokke ballen i midten av feltet ditt. Niklas Castro så Starte-keeper Torkilds feilplassert og krøllet inn til 2-0 fra distanse. Det ble ikke flere mål.

Leave a Reply

Your email address will not be published.