Vi glir inn i gamle mønstre når vi møter en voksen familie

Er du like sint og sint som du var på fjorten?

Bulletin Vil du ha smarte foreldretips i innboksen din?

Den voksne har ansvaret for forholdet, sier vi. Og det gir mening. Når både unge og voksne har det vanskelig, og sinne koker i familien, er det vi foreldrene som må ta grep. Men hva om følelsene ikke gjelder barna, men foreldrene våre? Da er vi barn i et forhold og vi har rett til å få barn — eller hva?

For mange av oss betyr sommerferier at vi har kommet tilbake til viktige steder med viktige mennesker. Og selv om vi vokste opp og var smarte og hadde vårt eget liv og vår nye familie, kommer vi inn i de konstante gamle mønstrene når vi møter en voksende familie.

Les hele saken med abonnement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *