Mead forsikret England om begynnelsen av drømmen

SOUTHAMPTON (VG) (England – Østerrike 1–0) Fra et hotellrom i Southampton så Martin Sjögren sin første nervøse nerve nekte å miste og et Østerrike som ikke burde fjernes.

CAZY NERVES: Kan bli heiet frem av Beth Meads mål med Ellen White (til venstre) og Georgia Stanway.

Han samarbeider med Aftenposten VG-sporten. Derfor får du som leser av Aftenpost også artikler og tjenester laget av VG.

Landslagstreneren måtte fjerne den offisielle pressekonferansen som ble gitt på Santa Maria stadion onsdag kveld før han satte seg ned foran TV-skjermen og så nøye på lagets motstandere.

Norge møter England i Brighton mandag. Så venter Østerrike fredag ​​15. juli.

Sverige tapte ikke så mye. Det så ut til at Old Trafford var nesten full og EM-debuten i en byll preget England innledningsvis mot Østerrike.

Beth Mead klarte å avslutte, men fra en vanskelig posisjon sendte han ballen i mål.

Chelsea-spiller Fran Kirby skapte Arsenal-spilleren.

“Jeg var sikker på at han var interessert i det,” sa Mead til BBC om Arsenals Manuela Zinsberger bak sin Arsenal-lagkamerat. Målvakten ble også litt rørt over stemningen på Old Trafford.
– Stemningen her var fantastisk. Det er fantastisk å starte med en turneringsseier og score et mål for laget mitt. Jeg finner nesten ikke ordene.

Landslagstrener Martin Sjögren vil ikke gi sin dom mot England basert på en innledende kamp.

“Jeg tror ikke vi skal se for mye på hva England gjorde.” De var sannsynligvis påvirket av miljøet. Det er store forhåpninger til det engelske laget, og de er nok fornøyde med den seieren og en god start på turneringen, sier Sjögren til VG.

Svensken sa at han var godt forberedt og fysisk opp mot England.

– Det tyder på at de har gjort en god jobb på forhånd, og det er et bevis på at det er mulig å opprøre England på måten Østerrike har valgt å spille på.

England hadde flere sjanser til å øke gapet, men sjansene var bortkastet. Dermed endte det 1-0.

England skiller 31-3 på de åtte kampene de har spilt siden starten av året og slo Sveits 4-0, Nederland 5-1 og Belgia 3-0 i oppkjøringskampene til EM.

Sarina Wiegman, som ledet Nederland til å vinne EM i 2017 etter å ha vunnet England i semifinalen, har fortsatt til gode å tape som England-trener. Etter 1-0 seier i kveld: to uavgjorte og 13 seire på 15 kamper.

– Det var den første kampen. Det var en seier, jeg er glad jeg gjorde det. Men vi kan gjøre det bedre enn dette. Og da bør du ikke undervurdere Østerrike, for det er en sterk motstander, sier Wiegman.

Østerrike var svekket før EM-start, Maria Plattner brakk nakken og Lisa Kolbe fikk en krone, men hun hadde tid til å presse England.

PS! 68 871 tilskuere så EM-premieren på Old Trafford. Det er ny rekord i et EM.

Leave a Reply

Your email address will not be published.