Hayden Panettiere: – Han kunne knapt levd uten narkotika og alkohol

Skuespiller Hayden Panettiere (32) har allerede begynt sin karriere som barnestjerne, og har hatt stor suksess med hovedrollene i TV-seriene «Heroes» og «Nashville».

De siste årene har imidlertid 32-åringen hatt flere overskrifter på grunn av personvernproblemer enn skjerm- og skjermprestasjonene.

Gjenforent med førstnevnte etter fengsel

Gjenforent med førstnevnte etter fengselEtter bruddet med den ukrainske proffbokseren Wladimir Klitschko (46), som han har datteren Kaya (7) med, fant han lykken med amerikanske Brian Hickerson (32).

Det nye forholdet har vært turbulent og noen måneder etter å ha kjent til kjærlighetsforholdet, ble Hickerson arrestert for vold mot Panettiere.

STRAFF: Madland Hansen mener Erland Bakke bør få en fengselsstraff. Reporter / video: Emma Eriksson
vendt mot havet

Sistnevnte har gjentatte ganger hatt problemer med lovens lange arm, og begge havnet i en offentlig strid i Los Angeles i mars i år.

Det begynte med “lykkepiller”

Nå snakker Panettiere for første gang om en hemmelig avhengighet av opioider og alkohol, som kostet ham nesten livet.

– Han kastet meg rundt og slo meg

– Han kastet meg rundt og slo meg– Jeg var på toppen av verden og da ødela jeg alt, sier skuespilleren i et intervju med People.

Hollywood-stjernen sier hun kjempet for avhengighet i tillegg til fødselsdepresjon etter fødselen av datteren.

ALKOHOL: Øyvind «Vinni» Sauvik er gjest på «Lindmo», der han forteller at han begynte å drikke i veldig ung alder. Video: NRK
vendt mot havet

På et tidspunkt var alkoholavhengigheten hans så alvorlig at han ble innlagt på sykehus for gulsott. Her advarte legene ham om at leveren hans var på nippet til å gi opp.

Panettiere sier at noen på laget hans tilbød ham «lykkepiller» før han var 15 år på den røde løperen. Han begynte senere å drikke alkohol, og brukte noen ganger opioider. Samtidig var karrieren i sin tid.

– Det har ikke vært så mye med datteren etter bruddet

– Det har ikke vært så mye med datteren etter bruddetMens han var med på flere sett og innspillinger klarte han å holde det enkelt, men det ble verre så fort jobben var gjort.

– Da gikk ting ut av kontroll. Og da jeg kom var narkotika og alkohol ting jeg nesten ikke kunne leve med, innrømmer han.

SNAKKE: Lars Monsen snakker om alkoholforbruk i Lindmo denne uken. Video: NRK
vendt mot havet

Det siste året har blant annet Panettiere hatt det tøft med sykehusinnleggelse og traumeterapi, og i dag er hun enkel og glad, mener hun.

– Det har ikke vært lett og det har vært mange opp- og nedturer. Men jeg angrer ikke engang på de styggeste tingene som har skjedd meg. Jeg føler meg forferdelig på stedet. Jeg tror de ga meg en ny sjanse, sa han til Peopler.

LES OGSÅ: Anklaget for sønnens død

Leave a Reply

Your email address will not be published.